Wie

Addartis is ontstaan als initiatief van Hans Baltjes.

Na een studie Levensmiddelentechnologie en aanvullende opleidingen en trainingen maar bovenal door te reizen én te werken in lijn- en staffuncties op diverse niveaus binnen Operations Management in profit (productie en logistiek) en HRM in non-profit (facilitaire services) is de rode draad toch telkens opnieuw de mix van mensen & business; een onlosmakelijke combinatie.

Na ruim een kwart eeuw werken heb ik besloten om het accent binnen de aanhoudende interesse voor beiden te verleggen van business naar de lerende jonge mens. Het jarenlang ‘hobbymatig’ verzorgen van trainingen, opleidingen en begeleiden van mensen is mijn hoofdactiviteit geworden.

Naast docent en opleidingsmanager Logistiek en Economie zijn aan Hogeschool Windesheim ben ik als eigenaar van Addartis beperkt actief met trainen & opleiden en begeleiden van mensen uit het werkveld die ervaren dat de ‘ransel’ bijgevuld moet worden, willen ze hun ambities kunnen (blijven) waarmaken.

Kennis die leeft bij professionals (ook wel; vakmensen) is even sterk te waarderen als de universitaire kennis. Zij belichamen een andere vorm van weten, aldus prof.dr. Gabriël van der Brink.

De trainingen en opleidingen zijn maatwerk en een mix van kennis én vaardigheden opdat het geleerde zal beklijven tot een waardig weten.

In het verlengde hiervan – of beter, aanvullend hier op – ben ik actief met begeleiden van mensen volgens het principe van systemischwerk, Transactionele Analyse en NLP. Dit gaat o.a. over het (h)erkennen van de krachten die spelen binnen systemen waarin je als mens actief bent. Om ze daarna minder van invloed te laten zijn, als dit gewenst is.

Spreekt dit je aan, laten we praten…

Hans

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: